Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Se nærmere om priser og mere i FoodBook systemet:
|
| Hovedret | Forret / Dessert / Ost |
Ons. | 1. | Million Karry m/ kylling, løg, gulerødder, ris og sød mango chutney |
|
Tors. | 2. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 3. | Kalvefrikasse m/ sommer grønt og nye kartofler |
|
Lør. | 4. | Rosa stegt oksefilet m/ grønne asparges og pommes rösti. | Chokolademous m/ kaluha |
Søn. | 5. | Wienerschnitzel m/ ærter, brasede kartofler og skysauce | Abrikosgrød / fløde |
Man. | 6. | Iransk sellerigryderet med grøntsager og basmati ris | Kantarelsuppe |
Tirs. | 7. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 8. | Bøflindström med peberrod, kapers, rødbeder og hakket løg. |
|
Tors. | 9. | Marineret Grillkølle af svinekød m/ kold kartoffelsalat | Panna Cotta med bær sauce |
Fre. | 10. | Karbonade m/ stuvede ærter / gulerødder og kartofler. |
|
Lør. | 11. | Kalvebryst m/ nye kartofler, gulerødder og dildsauce. | Krebsecocktail |
Søn. | 12. | Grillet Hakkebøf med pommes frites og whiskeysauce | Brombær trifli m/ makron |
Man. | 13. | Chili sin carne (uden kød) m/ ris, nachos og rød spidskålssalat | Porresuppe |
Tirs. | 14. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 15. | Frikadeller med stuvet spidskål, surt og kartofler. |
|
Tors. | 16. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 17. | Koteletter a la indiene med kokos og karrysauce |
|
Lør. | 18. | Svinemørbradbøffer m/ champignon a la crem, kart. og surt | Rutebils lagkage |
Søn. | 19. | Barbecue Spareribs m/ coleslaw og Hashbrown kartoffel | Pandekage m/ røget laks |
Man. | 20. | Kylling saltimbocca m/hvidvinssauce, rosmarin kartofler | Blodappelsins fromage |
Tirs. | 21. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. | Beboermøde i restauranten |
Ons. | 22. | Sloppy Joe – Burger med kødsauce m/pomme frites, coleslaw |
|
Tors. | 23. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 24. | Grillet nakkesteaks m/ bagt kartoffel, majskolbe & hvidløgssmør. |
|
Lør. | 25. | Sommerbuk m/vildtsauce, svampemix, kartofler, tyttebær | 2 slags ost m/ kiks og druer |
Søn. | 26. | Glaseret hamburgerryg m/ blomkål, kartofler og asp. sauce | Italiensk Tiramizu |
Man. | 27. | Spansk pandekage fyldt m/grøntsager og rodfrugts pom.frites | Kold Gazpacho suppe |
Tirs. | 28. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. | Beboermøde i restauranten |
Ons. | 29. | Paprikagryde med svinekød, bacon, løg og Ris |
|
Tors. | 30. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 31. | Pizza buffet m/ 3 slags pizza, heraf 1 vegetar pizza |
|
|
|
|
|
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i m/dressing og hjemmebagt brød.
Husk at bruge den SORTE CHIP til at bestille og betale for aftens menu,
og at tage samme SORTE CHIP med når du får udleveret maden.
Ret til ændringer forbeholdes
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 86 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio