Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
BESTIL ONLINE I FOODBOOKSYSTEMET:
PRISER:
REFERATER AF MADUDVALGSMØDER:
OBS – OBS – OBS Madsedlerne uddeles ikke længere i postkasserne.
De bliver hængt op i elevatorerne, og de vil være fremlagt på hylderne under opslagstavlerne samt i restauranten
Hovedret | Forret / Dessert / Ost | |||
Fre. | 1. | Spansk gullasch (Carapulka) m/ safran ris pilaw |
| |
Lør. | 2. | Mørbradgryde m/cremet kantareller og ris | Frugt trifli m/knas | |
Søn. | 3. | Kalkun Saltimbocca m/polenta og tomatflødesauce | Stikkelsbær tærte m/kvark | |
Man. | 4. | Tortilla Espanyol – Spansk kartoffelmelet | Aspargessuppe | |
Tirs. | 5. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
| |
Ons. | 6. | Mozzarella gratineret koteletter m/soltørret tomat og oliven |
| |
Tors. | 7. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
| |
Fre. | 8. | Husarsteg m/ kartofler, friske grøntsager og skysauce |
| |
Lør. | 9. | Pelehønebryst m/majs, flødekartofler og rødvinssauce | Frugtsalat m/myntecreme | |
Søn. | 10. | Gammeldags kalvesteg m/ perleløg, nye ærter og skysauce | Koldskålskage m/bær | |
Man. | 11. | Selleribøf m/stuvet grønkål og kartofler | Grøntsags karrysuppe m/ris | |
Tirs. | 12. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
| |
Ons. | 13. | Butterdejsstang m/kylling, bacon, grønt og champion sauce |
| |
Tors. | 14. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
| |
Fre. | 15. | Fredagskylling m/ Tzatziki og avocado salat. | Koldskålskage m/bær | |
Lør. | 16. | Kalvespidsbryst m/grøntsager, kartofler og peberrodssauce | 2 slags ost m/ frugt og kiks. | |
Søn. | 17. | Spansk Paella m/muslinger, kylling, rejer og choritso pølse | Råsyltede rabarber m/is | |
Man. | 18. | Tacodeller m/ squash bånd spaghetti i hvid sauce og grønt | Cremet gulerods suppe | |
Tirs. | 19. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
| |
Ons. | 20. | Tarteletter med høns i asparges | Kartoffel/Porre suppe | |
Tors. | 21. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
| |
Fre. | 22. | Herregårds hakkebøf m/ ærter, bearnaise og pommes frites |
| |
Lør. | 23. | Krondyrshakkebøf m/stuvet svampe/kantareller & tilbehør | Chokolade muffins | |
Søn. | 24. | Wienerschnitzel m/ærter, brasede kartofler og skysauce | Laksebutterdejsrulle m/spinat | |
Man. | 25. | Vegetar burger m/stegte grøntsager, Tomatsalsa og Hummus | Nudelsuppe m/grøntsager | |
Tirs. | 26. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. | ||
Ons. | 27. | Karbonade m/nye kartofler, sommergrønt og stuvede ærter |
| |
Tors. | 28. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
| |
Fre. | 29. | Spaghetti Carbonara m/ bacon, løg og skinke |
| |
Lør. | 30 | Oksefilet m/majs, bearnaise og bagt kartoffel m/urtesmør | Frugttærte m/creme fraiche | |
Søn. | 31. | Lammekølle m/stegte grøntsager og urtekartofler | Lille rejecocktail m/flutes | |
|
|
|
|
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.
Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden, samt Corona pas hvis du skal spise i restauranten. Ret til ændringer forbeholdes.