RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

BESTIL ONLINE I FOODBOOKSYSTEMET:

Log ind her >

PRISER:

Prisændring 2024 HUS

REFERATER AF MADUDVALGSMØDER:

Madudvalget_20241127

Madudvalget_20240828

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – august 2025

OBS – OBS – OBS                 Madsedlerne uddeles ikke længere i postkasserne.

De bliver hængt op i elevatorerne, og de vil være fremlagt på hylderne under opslagstavlerne  samt i restauranten

  

Hovedret

Forret / Dessert / Ost

 

Fre.

1.

Spansk gullasch (Carapulka) m/ safran ris pilaw

 

 

Lør.

2.

Mørbradgryde m/cremet kantareller og ris

Frugt trifli m/knas

 

Søn.

3.

Kalkun Saltimbocca m/polenta og tomatflødesauce

Stikkelsbær tærte m/kvark

 

Man.

4.

Tortilla Espanyol – Spansk kartoffelmelet

Aspargessuppe

 

Tirs.

5.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

 

Ons.

6.

Mozzarella gratineret koteletter m/soltørret tomat og oliven

 

 

Tors.

7.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

 

Fre.

8.

Husarsteg m/ kartofler, friske grøntsager  og skysauce

 

 

Lør.

9.

Pelehønebryst m/majs, flødekartofler og rødvinssauce

Frugtsalat m/myntecreme

 

Søn.

10.

Gammeldags kalvesteg m/ perleløg, nye ærter og skysauce

Koldskålskage m/bær

 

Man.

11.

Selleribøf m/stuvet grønkål og kartofler

Grøntsags karrysuppe m/ris

 

Tirs.

12.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

 

Ons.

13.

Butterdejsstang m/kylling, bacon, grønt og champion sauce

 

 

Tors.

14.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

 

Fre.

15.

Fredagskylling m/ Tzatziki og avocado salat.

Koldskålskage m/bær

 

Lør.

16.

Kalvespidsbryst m/grøntsager, kartofler og peberrodssauce

2 slags ost m/ frugt og kiks.

 

Søn.

17.

Spansk Paella m/muslinger, kylling, rejer og choritso pølse

Råsyltede rabarber m/is

 

Man.

18.

Tacodeller m/ squash bånd spaghetti i hvid sauce og grønt

Cremet gulerods suppe

 

Tirs.

19.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

 

Ons.

20.

Tarteletter med høns i asparges

Kartoffel/Porre suppe

 

Tors.

21.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

 

Fre.

22.

Herregårds hakkebøf m/ ærter, bearnaise og pommes frites

 

 

Lør.

23.

Krondyrshakkebøf m/stuvet svampe/kantareller & tilbehør

Chokolade muffins

 

Søn.

24.

Wienerschnitzel m/ærter, brasede kartofler og skysauce

Laksebutterdejsrulle m/spinat

 

Man.

25.

Vegetar burger m/stegte grøntsager, Tomatsalsa og Hummus

Nudelsuppe m/grøntsager

 

Tirs.

26.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.  

Ons.

27.

Karbonade m/nye kartofler, sommergrønt og stuvede ærter

 

 

Tors.

28.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

 

Fre.

29.

Spaghetti Carbonara m/ bacon, løg og skinke

 

 

Lør.

30

Oksefilet m/majs, bearnaise og bagt kartoffel m/urtesmør

Frugttærte m/creme fraiche

 

Søn.

31.

Lammekølle m/stegte grøntsager og urtekartofler

Lille rejecocktail m/flutes

 

 

 

 

 

 

Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.

Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden, samt Corona pas hvis du skal spise i restauranten.                  Ret til ændringer forbeholdes.