Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Bestil online i FoodBook systemet:
Priser:
Referater Madudvalgsmøder:
OBS – OBS – OBS Madsedlerne uddeles ikke længere i postkasserne.
De bliver hængt op i elevatorerne, og de vil være fremlagt på hylderne under opslagstavlerne samt i restauranten
|
| Hovedret | Forret / Dessert / Ost |
Tirs. | 1. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 2. | Pizza m/Parma skinke, frisk mozzarella og basilikum |
|
Tors. | 3. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 4. | Kyllingefilet stegt i fad m/safranris pilaf og tabbouleh salat |
|
Lør. | 5. | Kalvebryst m/persillesauce, blomkål og nye kartofler | Skovbærgrød m/ Fløde |
Søn. | 6. | Tandoori marineret kyllinge grillspyd m/raita og fladbrød | Hindbær Mousse m/ bær |
Man. | 7. | Vegetartacoskaller med blomkål og mango salsa | Sommersuppe m/ persilleolie |
Tirs. | 8. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 9. | Forloren hare m/nye kartofler, skysauce og tomatchutney |
|
Tors. | 10. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 11. | Pandestegt rødspættefilet m/ Kartofler og sauce remoulade |
|
Lør. | 12. | Lammekølle m/ grøntsager, ovnstegte kartofler & sauce | Æble / mango trifli |
Søn. | 13. | Paprikaschnitzel m/ Pebersauté, kartofler og Paprikasauce. | Appelsinfromage m/ salat |
Man. | 14. | Tærte m/dampet spinat og goudaost hertil tzatziki | Hybensuppe m/ flødeskum |
Tirs. | 15. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 16. | Grillpølser m/senneps marineret kartoffelsalat |
|
Tors. | 17. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. | ., |
Fre. | 18. | Koteletter m/grøntsager, ris og paprikasauce. |
|
Lør. | 19. | Sommerbuk m/ svampe vild sauce og Waldorff/tyttebær | Koldskål m/danske jordbær |
Søn. | 20. | Grillet Hakkebøf m/ pommes frites og whiskeysauce | Rejecocktail m/brød |
Man. | 21. | Indisk vegetar bowl med krydret ris pilaf | Klassisk Gazpacho |
Tirs. | 22. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 23. | Ovn stegt flæsk m/persillesovs, nye kartofler og surt |
|
Tors. | 24. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 25. | Fisketimbale m/ sommergrønt, nye kartofler & rejesauce |
|
Lør. | 26. | Langtidsstegt oksefilet m/stegte kartofler og sommergrønt | Pandekage m/ røget laks |
Søn. | 27. | Stegt kyllingelår m/nye kartofler, skysauce og agurkesalat | Frugtsalat m/ Myntecreme |
Man. | 28. | Røsti med grønt og feta, hertil sauce tatar | Porresuppe m/ brødtern |
Tirs. | 29. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 30 | Frikadeller m/kold kartoffelsalat |
|
Tors. | 31. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
|
|
|
|
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød. OBS – OBS HUSK AT BESTILLINGER OVER 4 PERSONER SKAL BESTILLES 3 DAGE I FORVEJEN!
Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden Ret til ændringer forbehold
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 86 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio