RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

Se nærmere om priser og mere i FoodBook systemet:

Log ind her >

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – juli 2024

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – juli 2024

Husk at bestille mad  med den sorte madbrik på scanneren INDEN kl. 13

Man.

1.

Vegetar thaisuppe m/kokosmælk, citrongræs og svampe

Grøntsags dumplings

Tirs.

2.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

3.

Ribbensteg m/skysauce, kartofler og rødkål

 

Tors.

4.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

5.

Pizza m/Parma skinke, frisk mozzarella og basilikum

 

Lør.

6.

Grillet kalvekotelet m/pommes frites & pebersauce

Syltede ferskener m vanilje

Søn.

7.

Tandoori marineret kyllingelår m/ris pilaf, raita og chutney  

Mango dessert m/chiafrø

Man.

8.

Falafel i pita m/hummus, harissa, mynte og syltet løg

Samosa m/yoghurt dip

Tirs.

9.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

10.

Krebinetter m/ærter og gulerødder og nye kartofler

 

Tors.

11.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

12.

Millionbøf m/blødeløg, kartoffelmos og surt

 

Lør.

13.

Spareribs BBQ m/bagt kartoffel, kryddersmør og coleslaw

Ris reje salat m/ toast

Søn.

14.

Langtidsstegt lammekølle m/ratatouille og flødekartofler

Hyldeblomst mousse

Man.

15.

Tærte m/spinat, soltørret tomat, hestebønner & Parmasan 

Minestrone suppe

Tirs.

16.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

17.

Fynsk æggekage m/stegt røget flæsk, purløg og tomatsalat

 

Tors.

18.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

.,

Fre.

19.

Kyllinge schnitzel m/pommes frites og Tartarsauce

 

Lør.

20.

Kanin a la Provence i hvidvinssauce, Dijon sennep og linser  

Chokolade mousse

Søn.

21.

Rosa stegt oksefilet m/nye gulerødder og bearnaise

Marineret frugt m/is

Man.

22.

Risotto m/ærter, gulerod, dild, safran og parmesanost 

Crostini m/tomat pesto

Tirs.

23.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

24.

Frikadeller m/stuvet spidskål, kartofler og surt

 

Tors.

25.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

26.

Grillet Entrecote m/hvidløgssmør og bagt kartoffel

 

Lør.

27.

Stegt kyllingelår m/nye kartofler, skysauce og agurkesalat

Jordbærdessert (Etonmess)

Søn.

28.

Grillet marineret flankesteak m/nye kartofler og tzatziki  

Islagkage m/Oreokiks

Man.

29.

Vegetar burger m/miso dressing, sesam bolle og bøftomat

Friteret tofu m/hvidløgsdip

Tirs.

30

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

31.

Boller i karry m/ris og mango chutney

 

Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i m/dressing og hjemmebagt brød.

Husk at bruge den SORTE CHIP til at bestille og betale for aftens menu,

og at tage samme SORTE CHIP med når du får udleveret maden.                                                                

Ret til ændringer forbeholdes