Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Se nærmere om priser og mere i FoodBook systemet:
Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – juli 2024
Husk at bestille mad med den sorte madbrik på scanneren INDEN kl. 13
Man. | 1. | Vegetar thaisuppe m/kokosmælk, citrongræs og svampe | Grøntsags dumplings |
Tirs. | 2. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 3. | Ribbensteg m/skysauce, kartofler og rødkål |
|
Tors. | 4. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 5. | Pizza m/Parma skinke, frisk mozzarella og basilikum |
|
Lør. | 6. | Grillet kalvekotelet m/pommes frites & pebersauce | Syltede ferskener m vanilje |
Søn. | 7. | Tandoori marineret kyllingelår m/ris pilaf, raita og chutney | Mango dessert m/chiafrø |
Man. | 8. | Falafel i pita m/hummus, harissa, mynte og syltet løg | Samosa m/yoghurt dip |
Tirs. | 9. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 10. | Krebinetter m/ærter og gulerødder og nye kartofler |
|
Tors. | 11. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 12. | Millionbøf m/blødeløg, kartoffelmos og surt |
|
Lør. | 13. | Spareribs BBQ m/bagt kartoffel, kryddersmør og coleslaw | Ris reje salat m/ toast |
Søn. | 14. | Langtidsstegt lammekølle m/ratatouille og flødekartofler | Hyldeblomst mousse |
Man. | 15. | Tærte m/spinat, soltørret tomat, hestebønner & Parmasan | Minestrone suppe |
Tirs. | 16. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 17. | Fynsk æggekage m/stegt røget flæsk, purløg og tomatsalat |
|
Tors. | 18. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. | ., |
Fre. | 19. | Kyllinge schnitzel m/pommes frites og Tartarsauce |
|
Lør. | 20. | Kanin a la Provence i hvidvinssauce, Dijon sennep og linser | Chokolade mousse |
Søn. | 21. | Rosa stegt oksefilet m/nye gulerødder og bearnaise | Marineret frugt m/is |
Man. | 22. | Risotto m/ærter, gulerod, dild, safran og parmesanost | Crostini m/tomat pesto |
Tirs. | 23. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 24. | Frikadeller m/stuvet spidskål, kartofler og surt |
|
Tors. | 25. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 26. | Grillet Entrecote m/hvidløgssmør og bagt kartoffel |
|
Lør. | 27. | Stegt kyllingelår m/nye kartofler, skysauce og agurkesalat | Jordbærdessert (Etonmess) |
Søn. | 28. | Grillet marineret flankesteak m/nye kartofler og tzatziki | Islagkage m/Oreokiks |
Man. | 29. | Vegetar burger m/miso dressing, sesam bolle og bøftomat | Friteret tofu m/hvidløgsdip |
Tirs. | 30 | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 31. | Boller i karry m/ris og mango chutney |
|
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i m/dressing og hjemmebagt brød.
Husk at bruge den SORTE CHIP til at bestille og betale for aftens menu,
og at tage samme SORTE CHIP med når du får udleveret maden.
Ret til ændringer forbeholdes
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 86 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio