RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

Bestil online i FoodBook systemet:

Log ind her >

 

Priser:

Prisændring 2024 HUS

 

Referat af Madudvalgsmøde:

Madudvalget_20240828

 

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – December 2024

Måneds madplan for

Restaurant Langenæshus –December 2024

 

 

Hovedret

Forret / Dessert / Ost

Søn.

1.

Glaseret skinke m/grønlangkål og brunede kartofler

Mazarinkage m/kirsebærsauce

Man.

2.

Spinat tærte m/soltørret tomat, løg og parmesanost   

Svampebouillon m/suppehorn

Tirs.

3.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

4.

Shepherds Pie  – Lammeragout m/ærter, løg og kartoffelmos

 

Tors.

5.

Torsdags Surprise, se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

6.

Boller i karry m/basmati ris og mango chutney

Små samosa m/kartoffelfyld

Lør.

7.

Vildtgryde m/svampe og bacon, kartoffelmos og tyttebær

Appelsinkage m/mascarpone

Søn.

8.

Flæskesteg m/skysauce, kartofler, rødkål og surt

Blommetærte m/crumble

Man.

9.

Svampe lasagne m/ricotta, hvide bønner og grønkål

Kartoffel/porre suppe

Tirs.

10.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

11.

Dansk bøf m/skysauce, bløde løg, kartofler og surt

 

Tors.

12.

Torsdags Surprise, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

13.

Gule ærter m/kogt saltet flæsk, medister, surt og sennep

 

Lør.

14.

Stegt andebryst m/stegte kartofler og glaseret rosenkål

Citronfromage m/flødeskum

Søn.

15.

Braiseret svinekæber m/bagt kartoffelmos og æblekompot  

Rejecocktail m/skaldyrsdressing

Man.

16.

Tortellini i hvidvinssauce m/ærter, porre og gulerødder

Italiensk bønne suppe

Tirs.

17.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

18.

Æbleflæsk m/rødbeder, sennep og rugbrød

 

Tors.

19.

Torsdags Surprise, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

20.

Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler og surt

Asparges suppe m/kødboller

Lør.

21.

Kogt kalvebryst m/sursød peberrodssovs, kartofler og surt

Risengrød m/kanelsukker

Søn.

22.

Porchetta m/rosmarin sauce, gratin af blomkål og kartofler

Kirsebær grød m/fløde

Man.

23.

Julemedister m/skysauce, rødkål, kartofler og surt

 

Tirs.

24.

Jule Aften – SE MENU OPSLAG!

Afhentes Kl. 12.30 – 13.00

Ons.

25.

Det STORE julebord m/sild, laks, fiskefilet, flæskesteg, skinke

Kaffe m/julesmåkager

Tors.

26.

Gammeldaws Oksesteg med perleløg, kartofler og skysauce

Marcipankage m/hvid choko

Fre.

27.

Bagt laks m/sesam, dildsauce & bagte rødbeder m/balsamico

 

Lør.

28.

Roastbeef m/rødvinssauce, ærter, gulerødder og kartofler

Ostebord m/frugt og kiks

Søn.

29.

Coq au vin m/gulerødder, bacon og perleløg, kartoffelmos

Pandekager m/is og blåbær

Man.

30

Spansk æggekage m/kartofler, persille, løg og paprika

Catalansk suppe m/kikærter

Tirs.

31.

Nytårs Aften – SE MENU OPSLAG!

Afhentes Kl. 12.30 – 13.00

Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i m/dressing og hjemmebagt brød.

Husk at bruge den SORTE CHIP til at bestille og betale for aftens menu, og at tage samme SORTE CHIP med når du får udleveret maden.                                                                Ret til ændringer forbeholdes.