Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Se nærmere om priser og mere i FoodBook systemet:
Måneds madplan for
Restaurant Langenæshus –april 2024
|
| Hovedret | Forret / Dessert / Ost |
Man. | 1. | Påske ta’ selv bord m/sild, fiskefilet, røget laks, frikadeller etc. | Pandekager m/citron creme |
Tirs. | 2. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 3. | Biksemad m/ spejlæg, syltede rødbeder og bearnaise sauce |
|
Tors. | 4. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 5. | Hønsefrikassé m/selleri, gulerødder, ærter, kartofler og persille |
|
Lør. | 6. | Indbagt svinemørbrad m/rosmarin sky, asparges & kartoffel mos | Marinerede brombær m/is |
Søn. | 7. | Langtidsstegt oksesteg m/glaserede perleløg, kartofler & surt | Lille reje Cocktail m/avokado |
Man. | 8. | Fladbrød m/hummus, syltet rødløg, fennikel, mynte & granatæble | Blomkåls suppe m/dild |
Tirs. | 9. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 10. | Kalkunfrikadeller, dagens grønt, skysauce |
|
Tors. | 11. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 12. | Boller i karry m/basmati ris & mango chutney |
|
Lør. | 13. | Jægerschnitzel m/Brasede kartofler, svampe og vildtsauce | Rabarber tærte m/ cremefraiche |
Søn. | 14. | And a la Orange m/Pom. rissoles, Rodfrugts sauté & sauce orange | Daimkage m/karamel |
Man. | 15. | Spinat tærte m/Burrata, Semidried tomat og pinjekerner | Vegetarisk Minestrone m/miso |
Tirs. | 16. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 17. | Tarteletter med Høns i asparges |
|
Tors. | 18. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 19. | Koteletter i flødesauce, dagens grønt, løse ris. |
|
Lør. | 20. | Mørbradbøf af kalv m/bearnaise, pommes frites og franske ærter | Tunmousse med rejer |
Søn. | 21. | Ribbensteg m/hjemmelavet rødkål, kartofler og skysauce | Citronfromage m/flødeskum |
Man. | 22. | Kåldommere fyldt m/ris, spinat og feta i cremet tomatsauce | Græskarsuppe m/ristede kerner |
Tirs. | 23. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 24. | Stegt flæsk m/ Kartofler, rødbeder og persillesauce |
|
Tors. | 25. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 26. | Paprikagryde m/skinkekød, champignon, cocktail pølser og ris |
|
Lør. | 27. | Marineret Skinketyksteg m/gulerødder og tomat flødesauce | Banankage m/chokolade |
Søn. | 28. | Kylling Danoise m/skysauce, kartofler, agurkesalat og rabarber | Rødgrød m/fløde |
Man. | 29. | Pommes Rösti m/stegte svampe & tzatziki | Ajo Blanco ((mandel gazpacho) |
Tirs. | 30. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alle dage er der kartofler/ris/pasta til hovedretten og dagens grønt. Desuden altid dagens salat og hjemmebagt brød
Husk at bruge den SORTE CHIP til at bestille og betale for aftens menu, og at tage samme SORTE CHIP med når du får udleveret maden. . Ret til ændringer i menuen forbeholdes.
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 86 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio