RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

Bestil online i FoodBook systemet:

Log ind her >

Priser:

Prisændring 2024 HUS

 

Referater Madudvalgsmøder:

Madudvalget_20241127

Madudvalget_20240828

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – Januar 2025

Måneds madplan for

Restaurant Langenæshus – Januar 2025

 

 

Hovedret

Forret / Dessert / Ost

Ons.

1.

Boeuf Sauté Stroganoff m/kartoffelmos & surt

Choko. Brownie m/karamel

Tors.

2.

Torsdags Surprice, se menu opslag.

 

Fre.

3.

Svenske köttbullar m/gräddsås, kartoffelmos og tyttebær

 

Lør.

4.

Braiseret Nakkesteg m/skysauce, brunkål og tyttebær

Røget hellefisk m/dildsauce

Søn.

5.

Stegt perlehønebryst m/vildtsauce, rosenkål og waldorfsalat

Panna Cotta m/kirsebær

Man.

6.

Kokos karry m/røde linser – basmati ris og mangochutney

Indisk pakoras m/raita

Tirs.

7.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

8.

Koteletter i fad m/paprikasauce, bagte peberfrugter og ris

 

Tors.

9.

Torsdags Surprice, se menu opslag.

 

Fre.

10.

Forloren skildpadde m/kalve bov, kødboller og smilende æg

 

Lør.

11.

Glaseret hamburgerryg m/grønlang kål og brunede kartofler

Gammeldags æblekage

Søn.

12.

Braiseret lam a la Tandoori m/yoghurt og bagte grøntsager

Syltede abrikos m/kanel is

Man.

13.

Taco m/æggesalat, tortilla chips, guacamole og salsa

Mexikansk tortilla suppe

Tirs.

14.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

15.

Kalvehjerte i flødesauce m/kartoffelmos, broccoli og surt

 

Tors.

16.

Torsdags Surprice, se menu opslag.

 

Fre.

17.

Kylling i svampe creme m/pancetta, palmekål og fettuccine

 

Lør.

18.

Forloren Harre m/skysauce, bagte gulerødder, kartofler

Croissant m/skaldyrssalat

Søn.

19.

Letrøget andebryst m/æblepeberrod og bagte jordskokker

Tiramizu m/strejf af orange

Man.

20.

Fladbrød m/falaffel, yoghurt, mynte og syltet kål

Marokkansk suppe, Harirar

Tirs.

21.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

22.

Lasagne al forno m/krondyr a la bolognese

 

Tors.

23.

Torsdags Surprice, se menu opslag.

 

Fre.

24.

Mørbrad bøf af frilandsgris m/skysauce, blødeløg og surt

 

Lør.

25.

Farseret kalkunbryst m/kartofler, skysauce og tranebær

Frugtsalat m/råcreme

Søn.

26.

Wienerschnitzel m/klassisk tilbehør

Pandekager m/citroncreme

Man.

27.

Pad Thai m/æg, jordnødder og bønnespirer

Tom Kha suppe m/kokos

Tirs.

28.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

29.

Paneret stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og surt

 

Tors.

30.

Torsdags Surprice, se menu opslag.

 

Fre.

31.

Burger m/pulled pork, bbq sauce, coleslaw  og hjemmesylt

 

Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.

OBS – OBS HUSK AT BESTILLINGER OVER 4 PERSONER SKAL BESTILLES 3 DAGE I FORVEJEN!  

Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden                                                      Ret til ændringer forbeholdes.