Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Bestil online i FoodBook systemet:
Priser:
Referater Madudvalgsmøder:
Måneds madplan for
Restaurant Langenæshus – Januar 2025
|
| Hovedret | Forret / Dessert / Ost |
Ons. | 1. | Boeuf Sauté Stroganoff m/kartoffelmos & surt | Choko. Brownie m/karamel |
Tors. | 2. | Torsdags Surprice, se menu opslag. |
|
Fre. | 3. | Svenske köttbullar m/gräddsås, kartoffelmos og tyttebær |
|
Lør. | 4. | Braiseret Nakkesteg m/skysauce, brunkål og tyttebær | Røget hellefisk m/dildsauce |
Søn. | 5. | Stegt perlehønebryst m/vildtsauce, rosenkål og waldorfsalat | Panna Cotta m/kirsebær |
Man. | 6. | Kokos karry m/røde linser – basmati ris og mangochutney | Indisk pakoras m/raita |
Tirs. | 7. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag |
|
Ons. | 8. | Koteletter i fad m/paprikasauce, bagte peberfrugter og ris |
|
Tors. | 9. | Torsdags Surprice, se menu opslag. |
|
Fre. | 10. | Forloren skildpadde m/kalve bov, kødboller og smilende æg |
|
Lør. | 11. | Glaseret hamburgerryg m/grønlang kål og brunede kartofler | Gammeldags æblekage |
Søn. | 12. | Braiseret lam a la Tandoori m/yoghurt og bagte grøntsager | Syltede abrikos m/kanel is |
Man. | 13. | Taco m/æggesalat, tortilla chips, guacamole og salsa | Mexikansk tortilla suppe |
Tirs. | 14. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag |
|
Ons. | 15. | Kalvehjerte i flødesauce m/kartoffelmos, broccoli og surt |
|
Tors. | 16. | Torsdags Surprice, se menu opslag. |
|
Fre. | 17. | Kylling i svampe creme m/pancetta, palmekål og fettuccine |
|
Lør. | 18. | Forloren Harre m/skysauce, bagte gulerødder, kartofler | Croissant m/skaldyrssalat |
Søn. | 19. | Letrøget andebryst m/æblepeberrod og bagte jordskokker | Tiramizu m/strejf af orange |
Man. | 20. | Fladbrød m/falaffel, yoghurt, mynte og syltet kål | Marokkansk suppe, Harirar |
Tirs. | 21. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag |
|
Ons. | 22. | Lasagne al forno m/krondyr a la bolognese |
|
Tors. | 23. | Torsdags Surprice, se menu opslag. |
|
Fre. | 24. | Mørbrad bøf af frilandsgris m/skysauce, blødeløg og surt |
|
Lør. | 25. | Farseret kalkunbryst m/kartofler, skysauce og tranebær | Frugtsalat m/råcreme |
Søn. | 26. | Wienerschnitzel m/klassisk tilbehør | Pandekager m/citroncreme |
Man. | 27. | Pad Thai m/æg, jordnødder og bønnespirer | Tom Kha suppe m/kokos |
Tirs. | 28. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag |
|
Ons. | 29. | Paneret stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og surt |
|
Tors. | 30. | Torsdags Surprice, se menu opslag. |
|
Fre. | 31. | Burger m/pulled pork, bbq sauce, coleslaw og hjemmesylt |
|
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.
OBS – OBS HUSK AT BESTILLINGER OVER 4 PERSONER SKAL BESTILLES 3 DAGE I FORVEJEN!
Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden Ret til ændringer forbeholdes.
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 86 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio