Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Bestil online i FoodBook systemet:
Priser:
Referater Madudvalgsmøder:
Måneds madplan for
Restaurant Langenæshus –april 2025
|
| Hovedret | Forret / Dessert / Ost |
Tirs. | 1. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 2. | Sprøde kalkun krebinetter m/cremet svampe sauce og kartofler | Asparges suppe |
Tors. | 3. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 4. | Stegt fiske farseret Porre m/dild og bacon i flødesauce m/kartof. |
|
Lør. | 5. | Svinekæber i rødvinssauce m/bagt æble og jordskok, Urtemos | Chokolade fondant m/is |
Søn. | 6. | Kogt kalvebryst m/sursød peberrods sauce, blomkål og kartofler | Gammedaws æblekage |
Man. | 7. | Svampe Lasagne m/Porto bello, mascarpone og spinat | Kartoffel/Porre suppe |
Tirs. | 8. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 9. | Hakkebøf m/bearnaise sauce og grønne asparges |
|
Tors. | 10. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 11. | Torsk i rød karry m/kokosmælk, lime, jasmin ris og koriander | Små forårsrulle m/dip |
Lør. | 12. | Forlorenhare af krondyr m/salat Waldorff, kartofler og sauce | Rabarber mousse m/chokolade |
Søn. | 13. | Andebryst a la orange m/bagt selleri og gratineret kartofler | Mazarinkage m/kirsebær |
Man. | 14. | Bygotto af perlebyg m/aubergine, parmasan ost og porre | Græskarsuppe m/karry |
Tirs. | 15. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 16. | Lune stegte frikadeller m/kartofler, rødbeder og persille sauce |
|
Tors. | 17. | Engelsk bøf m/skysauce, bløde løg, kartofler og surt | Varm røget laks på salatbund |
Fre. | 18. | Ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål, kartofler og skysauce | Cheese cake m/påskeæg |
Lør. | 19. | Gammeldags oksesteg m/skysauce, ærter/gulerødder og surt | Brownie kage m/ganache |
Søn. | 20. | Påske ta selv bord m/sild, gravad laks, fiskefilet, fiskesuppe mm. | Sherry Fromage m/ kaffe |
Man. | 21. | Forårs frikassé m/hvide asparges, gulerødder/ærter og persille | Tærte m/spinat og ricotta |
Tirs. | 22. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 23. | Stegt kylling i fad m/fløde, rosmarin, citron, hvidløg og kartofler | Gazpacho suppe m/crouton |
Tors. | 24. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 25. | Fish’n chips m/sprød kullerfilet, pommes frites og sauce tartare |
|
Lør. | 26. | Grillstegt Skinkesteg m/bagt kartoffel, urtecreme og asparges | Eton Mess m/friske bær |
Søn. | 27. | Saltimbocca af kalveinderlår m/parmaskinke og cremet polenta | Italiensk Tiramizu |
Man. | 28. | Pappardelle pasta m/zucchini, grillet peberfrugt og basilikum | Italiensk Bønnesuppe |
Tirs. | 29. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 30. | Biksemad m/ spejlæg, syltede rødbeder og bearnaisesauce | Tomat suppe m/cremefraiche |
|
|
|
|
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i m/dressing og hjemmebagt brød.
Husk at bruge den SORTE CHIP til at bestille og betale for aftens menu,
og at tage samme SORTE CHIP med når du får udleveret maden.
Ret til ændringer forbeholdes.
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 86 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio