RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

Bestil online i FoodBook systemet:

Log ind her >

 

Priser:

Prisændring 2024 HUS

 

Referat af Madudvalgsmøde:

Madudvalget_20240828

 

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – OKTOBER 2024

Måneds madplan for                      Restaurant Langenæshus – oktober 2024

   

 

 

Hovedret

Forret / Dessert / Ost

 

Tirs.

1.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

2.

Chili con carne m/ris, guacamole og tomat salsa

 

Tors.

3.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

4.

Brændende kærlighed m/bacon, løg, skinke kartoffelmos & surt

 

 

Lør.

5.

Flæskesteg  m/sprød svær, skysauce, kartofler, rødkål og surt

Hvid chokolademousse

 

Søn.

6.

Lammekølle m/rosmarin, tzatziki, stegte kartofler og græsksalat

Valnøddekage

 

Man.

7.

Vegetarfrikadeller med Quinoa, søde kartofler 6 persillesauce

Tomatsuppe

 

Tirs.

8.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

 

Ons.

9.

Farseret porre m/skysauce, kartofler og surt

 

 

Tors.

10.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

 

Fre.

11.

Spaghetti a la bolognese m/Parmasan og italiensk tomatsalat

 

 

Lør.

12.

Krondyr steg m/kantarelsauce, kartofler, Waldorff salat og surt

Trifli m/bagte blommer

 

Søn.

13.

Mørbradbøf af frilandsgris m/blødeløg, skysauce og agurkesalat

Frugtsalat m/råcreme

 

Man.

14.

Kartoffelwraps af søde kartofler m/ost,grøntsager & guacamole

Broccolisuppe

 

Tirs.

15.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

 

Ons.

16.

Pad kra pow-thai kødsovs (svin) m/ thaibasilikum & spejlæg

hurtig sesam-agurkesalat

 

Tors.

17.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

 

Fre.

18.

Jamaicansk krydret kylling med stegt grøntsags sauté

 

 

Lør.

19.

Wienerschnitzel m/ærter, brasede kartofler og smørsauce

Blåbær tærte m/marzipan

 

Søn.

20.

And a la Orange m/appelsinsalat og brunede aspargeskartofler

Vaniljeis m/bagte figner

 

Man.

21.

Forårsrulle med grøntsager, chili sur/sød sauce og ris pilaw

Orientalsk suppe

 

Tirs.

22.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

 

Ons.

23.

Tarteletter m/høns i asparges, hertil hakket persille og tomat

 

 

Tors.

24.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

 

Fre.

25.

Stegt kalve lever m/fløde skysauce, bløde løg og syltet rødbede

 

 

Lør.

26.

Boeuf Bourguignon m/stegt bacon, perleløg hertil kartoffelmos

2 slags ost m/druer og kiks

 

Søn.

27.

Sprængt kalvebryst m/sursød-peberrodssauce, kartofler og surt

Abrikosgrød m/fløde

 

Man.

28.

Grøntsagswok med cashew nødder og nudler.

Cremet Gulerods suppe

 

Tirs.

29.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

 

Ons.

30

Benløse fugle i skysauce m/ kartoffelmos og salat Waldorff

 

 

Tors.

31

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

 

 

 

 

 

 

Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.

Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden                                                      Ret til ændringer forbeholdes.