Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Se nærmere om priser og mere i FoodBook systemet:
Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – september 2023
Hovedret | Forret / Dessert / Ost | ||
Fre. | 1. | Hønsekøds suppe med kød og melboller (Ta’ selv buffet) |
|
Lør. | 2. | Kogt kalvesteg m/ sur/sød peberrodssovs, kartofler og surt | Brombær trifli m/kanelknas |
Søn. | 3. | Forloren Harre med skysovs, kartofler og tyttebær | Fransk løgsuppe m/ostebrød |
Man. | 4. | Porretærte m/tomat salat med basilikumpesto og burrata | Frugtgrød |
Tirs. | 5. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 6. | Hvidkålsrouletter m/stuvet kål, kartofler og surt |
|
Tors. | 7. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 8. | Lasagne alla bolognese m/Parmasan ost |
|
Lør. | 9. | Ribbensteg med rødkål, skysovs, kartofler og syltede asier | Gammeldags æblekage |
Søn. | 10. | Pebersteak m/stegte svampe, snapærter & timiankartofler | Ost m/frugt og kiks |
Man. | 11. | Græskar suppe med kartofler, gulerødder, løg og timian | Sprød fillodejs rulle m/feta |
Tirs. | 12. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 13. | Enebærgryde m/svinemørbrad, kartoffelmos og surt |
|
Tors. | 14. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 15. | Stegt kalvelever m/bløde løg, skysovs, kartoffelmos og surt |
|
Lør. | 16. | Braiseret svinekæber med kartoffelmos og syltet rødløg | Blommetærte m/cremefraich |
Søn. | 17. | Lammeskank med basmati ris og mangochutney | Grøntsags samosa m/dip |
Man. | 18. | Pitabrød m/sprød falafel, tzatziki og grillet peberfrugt | Libanesisk tabbouleh salat |
Tirs. | 19. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 20. | Bøfsandwich med bløde/ristede løg, agurkesalat & skysovs |
|
Tors. | 21. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 22. | Kylling i karry med ris og mango chutney |
|
Lør. | 23. | Kalvesteg stegt som vildt m/skysovs & Waldorff salat | Chokolade mousse m/bær |
Søn. | 24. | Skinke schnitzel m/svampesauce og pomme Frites | Lille rejecocktail m/brød |
Man. | 25. | Spansk æggekage (tortilla) med kartofler, løg og chorizo | Gazpacho suppe |
Tirs. | 26. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 27. | Boller i selleri m/kartofler og surt |
|
Tors. | 28. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 29. | Hjerter i flødesauce med kartoffelmos og rødbeder |
|
Lør. | 30 | Fyldt svinemørbrad, kartofler og champion a la creme | Serano skinke med melon |
Søn. | 1okt | Boeuf sauté stroganoff m/ grøntsager og kartoffelmos | Mørk chokolade mazarin |
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.
OBS – OBS HUSK AT BESTILLINGER OVER 4 PERSONER SKAL BESTILLES 3 DAGE I FORVEJEN!
Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden
Ret til ændringer forbeholdes.
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 86 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio