RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

Se nærmere om priser og mere i FoodBook systemet:

Log ind her >

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – April 2024

Måneds madplan for

Restaurant Langenæshus –april 2024

 

 

Hovedret

Forret / Dessert / Ost

Man.

1.

Påske ta’ selv bord m/sild, fiskefilet, røget laks, frikadeller etc.

Pandekager m/citron creme

Tirs.

2.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

3.

Biksemad m/ spejlæg, syltede rødbeder og bearnaise sauce

 

Tors.

4.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

5.

Hønsefrikassé m/selleri, gulerødder, ærter, kartofler og persille

 

Lør.

6.

Indbagt svinemørbrad m/rosmarin sky, asparges & kartoffel mos

Marinerede brombær m/is

Søn.

7.

Langtidsstegt oksesteg m/glaserede perleløg, kartofler & surt

Lille reje Cocktail m/avokado

Man.

8.

Fladbrød m/hummus, syltet rødløg, fennikel, mynte & granatæble

Blomkåls suppe m/dild

Tirs.

9.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

10.

Kalkunfrikadeller, dagens grønt, skysauce

 

Tors.

11.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

12.

Boller i karry m/basmati ris & mango chutney

 

Lør.

13.

Jægerschnitzel m/Brasede kartofler, svampe og vildtsauce

Rabarber tærte m/ cremefraiche

Søn.

14.

And a la Orange m/Pom. rissoles, Rodfrugts sauté & sauce orange

Daimkage m/karamel

Man.

15.

Spinat tærte m/Burrata, Semidried tomat og pinjekerner

Vegetarisk Minestrone m/miso

Tirs.

16.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

17.

Tarteletter med Høns i asparges

 

Tors.

18.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

19.

Koteletter i flødesauce, dagens grønt, løse ris.

 

Lør.

20.

Mørbradbøf af kalv m/bearnaise, pommes frites og franske ærter

Tunmousse med rejer

Søn.

21.

Ribbensteg m/hjemmelavet rødkål, kartofler og skysauce

Citronfromage m/flødeskum

Man.

22.

Kåldommere fyldt m/ris, spinat og feta i cremet tomatsauce

Græskarsuppe m/ristede kerner

Tirs.

23.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

24.

Stegt flæsk m/ Kartofler, rødbeder og persillesauce

 

Tors.

25.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

26.

Paprikagryde m/skinkekød, champignon, cocktail pølser og ris

 

Lør.

27.

Marineret Skinketyksteg m/gulerødder og tomat flødesauce

Banankage m/chokolade

Søn.

28.

Kylling Danoise m/skysauce, kartofler, agurkesalat og rabarber 

Rødgrød m/fløde

Man.

29.

Pommes Rösti m/stegte svampe & tzatziki

Ajo Blanco ((mandel gazpacho)

Tirs.

30.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle dage er der kartofler/ris/pasta til hovedretten og dagens grønt. Desuden altid dagens salat og hjemmebagt brød

Husk at bruge den SORTE CHIP til at bestille og betale for aftens menu, og at tage samme SORTE CHIP med når du får udleveret maden. .                                                              Ret til ændringer i menuen forbeholdes.