RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

Se nærmere om priser og mere i FoodBook systemet:

Log ind her >

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – Marts 2023

 

 

Hovedret

Forret / Dessert / Ost

Ons.

1.

Boller i karry m/ basmati ris og sød mangochutney

 

Tors.

2.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag

.

Fre.

3.

Skinkesteg m/stuvede blomkål & kartofler og syltede græskar

 

Lør.

4.

Perlehøne Saltimbocca m/parmaskinke, salvie og hvidvins sauce

Æble trifli m/makron

Søn.

5.

Forloren Harre som vildt m/waldorff salat, tyttebær & vildtsauce

2 slags ost m/ kiks og druer

Man.

6.

Vegetar ta selv bord – Kom og smag, med suppe

 

Tirs.

7.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

8.

Kalvelevergryde m/svampe flødesauce, knuste kartofler og surt

 

Tors.

9.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

10.

Enebærgryde m/kartoffelmos, dampet broccoli & surt

 

Lør.

11.

Barbecue spareribs med bagt kartoffel og coleslaw salat

Frugtsalat m/ råcreme

Søn.

12.

Gratineret kalkunbryst m/spinat, sauce mornay og kartofler 

Kirsebærfromage m/flødeskum

Man.

13.

Vegetar ta selv bord – Kom og smag, med suppe

 

Tirs.

14.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

15.

Musaka m/kartofler & aubergine, hertil græsk salat og tzatziki  

 

Tors.

16.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

17.

Dak’s Thai kylling med peanuts og orientalske krydderier

 

Lør.

18.

Oksesteg m/bagte rodfrugter, hashbrown og whiskeysauce

Baileys Fromage m/karamel

Søn.

19.

Nakkekam m/skysauce, kartofler, rødkål og syltede asier

Skaldyrssalat m/ristet flutes

Man.

20.

Vegetar ta selv bord – Kom og smag, med suppe

 

Tirs.

21.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

22.

Chili con carne m/ ris og nacho chips, salsa og guacamole

 

Tors.

23.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

24.

Karbonade m/stuvede grønærter, kartofler og syltede rødbeder

 

Lør.

25.

Helstegt lammekølle m/rosmarin, ovnstegte kartofler og bagte løg

Røget ørredfilet m/rejer

Søn.

26.

Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter og skysauce

Rabarber crumble m/ creme

Man.

27.

Vegetar ta selv bord – Kom og smag, med suppe

 

Tirs.

28.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

29.

Spaghetti Alfredo m/kyllinge bryst, persille og Parmasan

 

Tors.

30.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag.

 

Fre.

31

Gullasch gryde m/kartoffelmos og syltede rødbeder

 

 

 

 

 

 

Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.

Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden