RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

Bestil online i FoodBook systemet:

Log ind her >

Priser:

Prisændring 2024 HUS

 

Referater Madudvalgsmøder:

Madudvalget_20241127

Madudvalget_20240828

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – Marts 2025

Måneds madplan for

Restaurant Langenæshus –april 2025

 

 

Hovedret

Forret / Dessert / Ost

Tirs.

1.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

2.

Sprøde kalkun krebinetter m/cremet svampe sauce og kartofler

Asparges suppe

Tors.

3.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

4.

Stegt fiske farseret Porre m/dild og bacon i flødesauce m/kartof.

 

Lør.

5.

Svinekæber i rødvinssauce m/bagt æble og jordskok, Urtemos

Chokolade fondant m/is

Søn.

6.

Kogt kalvebryst m/sursød peberrods sauce, blomkål og kartofler

Gammedaws æblekage

Man.

7.

Svampe Lasagne m/Porto bello, mascarpone og spinat

Kartoffel/Porre suppe

Tirs.

8.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

9.

Hakkebøf m/bearnaise sauce og grønne asparges

 

Tors.

10.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

11.

Torsk i rød karry m/kokosmælk, lime, jasmin ris og koriander

Små forårsrulle m/dip

Lør.

12.

Forlorenhare af krondyr m/salat Waldorff, kartofler og sauce

Rabarber mousse m/chokolade

Søn.

13.

Andebryst a la orange m/bagt selleri og gratineret kartofler

Mazarinkage m/kirsebær

Man.

14.

Bygotto af perlebyg m/aubergine, parmasan ost og porre

Græskarsuppe m/karry

Tirs.

15.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

16.

Lune stegte frikadeller m/kartofler, rødbeder og persille sauce

 

Tors.

17.

Engelsk bøf m/skysauce, bløde løg, kartofler og surt

Varm røget laks på salatbund

Fre.

18.

Ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål, kartofler og skysauce

Cheese cake m/påskeæg

Lør.

19.

Gammeldags oksesteg m/skysauce, ærter/gulerødder og surt

Brownie kage m/ganache

Søn.

20.

Påske ta selv bord m/sild, gravad laks, fiskefilet, fiskesuppe mm.

Sherry Fromage m/ kaffe

Man.

21.

Forårs frikassé m/hvide asparges, gulerødder/ærter og persille

Tærte m/spinat og ricotta

Tirs.

22.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

23.

Stegt kylling i fad m/fløde, rosmarin, citron, hvidløg og kartofler

Gazpacho suppe m/crouton

Tors.

24.

Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

25.

Fish’n chips m/sprød kullerfilet, pommes frites og sauce tartare

 

Lør.

26.

Grillstegt Skinkesteg m/bagt kartoffel, urtecreme og asparges

Eton Mess m/friske bær

Søn.

27.

Saltimbocca af kalveinderlår m/parmaskinke og cremet polenta

Italiensk Tiramizu 

Man.

28.

Pappardelle pasta m/zucchini, grillet peberfrugt og basilikum

Italiensk Bønnesuppe

Tirs.

29.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag.

 

Ons.

30.

Biksemad m/ spejlæg, syltede rødbeder og bearnaisesauce

Tomat suppe m/cremefraiche

 

 

 

 

Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i m/dressing og hjemmebagt brød.

Husk at bruge den SORTE CHIP til at bestille og betale for aftens menu,

og at tage samme SORTE CHIP med når du får udleveret maden.                                                                

Ret til ændringer forbeholdes.