Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Se nærmere om priser og mere i FoodBook systemet:
|
| Hovedret | Forret / Dessert / Ost |
Ons. | 1. | Boller i karry m/ basmati ris og sød mangochutney |
|
Tors. | 2. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag | . |
Fre. | 3. | Skinkesteg m/stuvede blomkål & kartofler og syltede græskar |
|
Lør. | 4. | Perlehøne Saltimbocca m/parmaskinke, salvie og hvidvins sauce | Æble trifli m/makron |
Søn. | 5. | Forloren Harre som vildt m/waldorff salat, tyttebær & vildtsauce | 2 slags ost m/ kiks og druer |
Man. | 6. | Vegetar ta selv bord – Kom og smag, med suppe |
|
Tirs. | 7. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 8. | Kalvelevergryde m/svampe flødesauce, knuste kartofler og surt |
|
Tors. | 9. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 10. | Enebærgryde m/kartoffelmos, dampet broccoli & surt |
|
Lør. | 11. | Barbecue spareribs med bagt kartoffel og coleslaw salat | Frugtsalat m/ råcreme |
Søn. | 12. | Gratineret kalkunbryst m/spinat, sauce mornay og kartofler | Kirsebærfromage m/flødeskum |
Man. | 13. | Vegetar ta selv bord – Kom og smag, med suppe |
|
Tirs. | 14. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 15. | Musaka m/kartofler & aubergine, hertil græsk salat og tzatziki |
|
Tors. | 16. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 17. | Dak’s Thai kylling med peanuts og orientalske krydderier |
|
Lør. | 18. | Oksesteg m/bagte rodfrugter, hashbrown og whiskeysauce | Baileys Fromage m/karamel |
Søn. | 19. | Nakkekam m/skysauce, kartofler, rødkål og syltede asier | Skaldyrssalat m/ristet flutes |
Man. | 20. | Vegetar ta selv bord – Kom og smag, med suppe |
|
Tirs. | 21. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 22. | Chili con carne m/ ris og nacho chips, salsa og guacamole |
|
Tors. | 23. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 24. | Karbonade m/stuvede grønærter, kartofler og syltede rødbeder |
|
Lør. | 25. | Helstegt lammekølle m/rosmarin, ovnstegte kartofler og bagte løg | Røget ørredfilet m/rejer |
Søn. | 26. | Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter og skysauce | Rabarber crumble m/ creme |
Man. | 27. | Vegetar ta selv bord – Kom og smag, med suppe |
|
Tirs. | 28. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag. |
|
Ons. | 29. | Spaghetti Alfredo m/kyllinge bryst, persille og Parmasan |
|
Tors. | 30. | Torsdags Surprice, se menu senest onsdag eftermiddag. |
|
Fre. | 31 | Gullasch gryde m/kartoffelmos og syltede rødbeder |
|
|
|
|
|
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.
Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 88 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio