RESTAURANT LANGENÆSHUS

Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.

Mandag:  17.15 – 18.30
Tirsdag:   17.15 – 18.30
Onsdag:   17.15 – 18.30
Torsdag:  17.15 – 18.30
Fredag:    17.15 – 18.30

Bestil online i FoodBook systemet:

Log ind her >

 

Priser:

Prisændring 2024 HUS

 

Referat af Madudvalgsmøde:

Madudvalget_20240828

 

Måneds madplan for Restaurant Langenæshus – November 2024

 

 

Hovedret

Forret / Dessert / Ost

Fre.

1.

Kyllingefrikadeller m/ grønkålssauté og bulgur.

 

Lør.

2.

Kalve culotte m/bagte rodfrugter, råstegte kartofler og surt

Fløderand m/karamelsauce

Søn.

3.

Indbagt laks i butterdej m/flødestuvet spinat og svampe

Brownie m/hasselnødder

Man.

4.

Koreanske nudler m/grøntsager, æg og kimchi og tofu

Misosuppe m/dumplings

Tirs.

5.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

6.

Millionbøf m/kartoffelmos og syltede rødbeder

 

Tors.

7.

Torsdags Surprice – se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

8.

Paprikagryde m/kartoffelmos og surt

 

Lør.

9.

Ribbensteg m/skysauce, kartofler, rødkål og surt

Abrikosgrød m/flødeskum

Søn.

10.

Mortens Aften Andelår med tilbehør/ Æbletrifli (Take away)

MENU i restaurant, se opslag

Man.

11.

Grøntsags frikassé m/porre, gulerødder og selleri

Fransk løgsuppe m/ostebrød

Tirs.

12.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

13.

Stegt kyllingelår m/skysauce, kartofler og agurkesalat

 

Tors.

14.

Torsdags Surprice – se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

15.

Biksemad m/spejlæg, bearnaise og syltede rødbeder

 

Lør.

16.

Kalvesteg som vildt m/skysauce, kart., waldorff, tyttebær

Gammeldags æblekage

Søn.

17.

Brasiliansk kokos/tomat karry med kæmperejer

Chokolademousse m/marengs

Man.

18.

Svampe Risotto m/urtesalat og syltede tyttebær

Græskarsuppe m/ingefær

Tirs.

19.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

20.

Mørbradgryde af frilandsgris, svampe hertil kartoffelmos

 

Tors.

21.

Torsdags Surprice – se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

22.

3 Tarteletter m/ høns i asparges, tomat og persille

 

Lør.

23.

Ribeye steak m/pommes frites, bearnaise og grønt sauté

Havtorns trifli

Søn.

24.

Lammekølle m/flødekartofler, haricots verts og mynte gelé

Ostebord m/2 slags ost og frugt

Man.

25.

Sprød filodejspakke m/fyld af kartofler og gule ærter i karry

Karrysuppe m/risnudler

Tirs.

26.

Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag

 

Ons.

27.

Karbonade m/grønærter, kartofler & syltet rødbeder

 

Tors.

28.

Torsdags Surprice – se menu senest onsdag eftermiddag

 

Fre.

29.

Engelskbøf m/skysauce, blødeløg, kartofler og surt

 

Lør.

30.

Boeuf sauté Stroganoff af oksemørbrad m/kartoffelmos

Safran syltet pære m/vaniljeis

Søn.

1/11

Glaseret Skinke m/grønlangkål og brunede kartofler

Mazerinkage m/kirsebærsauce

Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.

Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden                                                      

Ret til ændringer forbeholdes.