Restauranten er et rigtig hyggeligt sted at være, og her er mad ligesom vor mor lavede den. Man kan bruge restauranten til fester og sammenkomster, ved forudbestilling. Derudover er restauranten samlingsstedet for arrangementer i Langenæshusklubben og til fælles beboermøder. Restauranten ligger Augustenborggade 21.
Mandag: 17.15 – 18.30
Tirsdag: 17.15 – 18.30
Onsdag: 17.15 – 18.30
Torsdag: 17.15 – 18.30
Fredag: 17.15 – 18.30
Bestil online i FoodBook systemet:
Priser:
Referat af Madudvalgsmøde:
|
| Hovedret | Forret / Dessert / Ost |
Fre. | 1. | Kyllingefrikadeller m/ grønkålssauté og bulgur. |
|
Lør. | 2. | Kalve culotte m/bagte rodfrugter, råstegte kartofler og surt | Fløderand m/karamelsauce |
Søn. | 3. | Indbagt laks i butterdej m/flødestuvet spinat og svampe | Brownie m/hasselnødder |
Man. | 4. | Koreanske nudler m/grøntsager, æg og kimchi og tofu | Misosuppe m/dumplings |
Tirs. | 5. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag |
|
Ons. | 6. | Millionbøf m/kartoffelmos og syltede rødbeder |
|
Tors. | 7. | Torsdags Surprice – se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 8. | Paprikagryde m/kartoffelmos og surt |
|
Lør. | 9. | Ribbensteg m/skysauce, kartofler, rødkål og surt | Abrikosgrød m/flødeskum |
Søn. | 10. | Mortens Aften Andelår med tilbehør/ Æbletrifli (Take away) | MENU i restaurant, se opslag |
Man. | 11. | Grøntsags frikassé m/porre, gulerødder og selleri | Fransk løgsuppe m/ostebrød |
Tirs. | 12. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag |
|
Ons. | 13. | Stegt kyllingelår m/skysauce, kartofler og agurkesalat |
|
Tors. | 14. | Torsdags Surprice – se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 15. | Biksemad m/spejlæg, bearnaise og syltede rødbeder |
|
Lør. | 16. | Kalvesteg som vildt m/skysauce, kart., waldorff, tyttebær | Gammeldags æblekage |
Søn. | 17. | Brasiliansk kokos/tomat karry med kæmperejer | Chokolademousse m/marengs |
Man. | 18. | Svampe Risotto m/urtesalat og syltede tyttebær | Græskarsuppe m/ingefær |
Tirs. | 19. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag |
|
Ons. | 20. | Mørbradgryde af frilandsgris, svampe hertil kartoffelmos |
|
Tors. | 21. | Torsdags Surprice – se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 22. | 3 Tarteletter m/ høns i asparges, tomat og persille |
|
Lør. | 23. | Ribeye steak m/pommes frites, bearnaise og grønt sauté | Havtorns trifli |
Søn. | 24. | Lammekølle m/flødekartofler, haricots verts og mynte gelé | Ostebord m/2 slags ost og frugt |
Man. | 25. | Sprød filodejspakke m/fyld af kartofler og gule ærter i karry | Karrysuppe m/risnudler |
Tirs. | 26. | Dagens fangst – se menu senest mandag eftermiddag |
|
Ons. | 27. | Karbonade m/grønærter, kartofler & syltet rødbeder |
|
Tors. | 28. | Torsdags Surprice – se menu senest onsdag eftermiddag |
|
Fre. | 29. | Engelskbøf m/skysauce, blødeløg, kartofler og surt |
|
Lør. | 30. | Boeuf sauté Stroganoff af oksemørbrad m/kartoffelmos | Safran syltet pære m/vaniljeis |
Søn. | 1/11 | Glaseret Skinke m/grønlangkål og brunede kartofler | Mazerinkage m/kirsebærsauce |
Alle dage er der kartofler, pasta eller ris til hovedretten og kogte/stegte grøntsager, hvis der ikke er surt eller rødkål. Desuden dagens salat i bakke m/dressing og hjemmebagt brød.
Husk at bruge den SORTE CHIP til at registrere, at du spiser med, og at tage samme SORTE CHIP med når du afhenter maden
Ret til ændringer forbeholdes.
Langenæshus og Langenæsbo
Se kort
Telefon: 86 14 47 89
E-mail: info@langenaeshus.dk
Designet og udviklet af Brandstorm.Studio